Problemfri konsolidering

Ta del av vår Vendor Management Service (VMS), och lämna den så ofta tråkiga administrationen av era externa konsulter till oss – samtidigt som ni behåller fullständig frihet och flexibilitet.

Spara tid och pengar genom att outsourca den resurskrävande och ofta komplexa administrationen av konsulter från många olika leverantörer. Oavsett om ni använder oberoende frilansare eller konsulter från flera olika leverantörer, så kan vi samla och ta hand om all, eller delar av, administrationen av era externa konsulter.

Luta er tillbaka och låt oss ta hand om hela processen. Vi bidrar med administration och konsolidering som rör er externa personal – så att ni kan lägga er tid och tankekraft på andra delar av verksamheten istället!

Fördelar

Benefits_consolidation_icons_2021

Konsolidering

Heltäckande anställnings-, fakturerings- och avtalsprocesser.

benefits_freedom-of-choice_icon_202_1

Valfrihet

Välj de leverantörer och konsulter du föredrar.

benefits_lowerAdminCost_icon_2021

Lägre administreringskostnader

Minska era administrations-kostnader genom konsolidering av processerna.

Benefits_insurance_icon_2021

Försäkring

Samtliga konsulter täcks av vår ansvarsförsäkring.

Så funkar det

Konsolidering och centralisering

Vi tar täten i en snabbfotad övergång där vi centraliserar administrationen av leverantörs- och konsultavtal. I vissa fall kan själva konsolideringen vara en känslig del. Vi sätter stolthet i att hantera processen professionellt, noggrant och i tätt samarbete med alla berörda parter.

Administration

Vi hanterar löpande all pågående administration av dina konsulter och leverantörer. Vår starka IT-plattform är A och O för att vi ska kunna hantera processerna effektivt.

En kontakt

Samla all kontakt och hantering av flera olika konsultsamarbeten på ett och samma ställe. Vi hanterar alla frågor och åtaganden relaterade till dina konsultsamarbeten, och administrationen kring dessa.

Håll koll i kundmodulen

Dra nytta av vår kostnadsfria kundmodul som hjälper er att följa hela processen på ett smidigt sätt – samtidigt som ni får full överblick över alla förfrågningar, avtal och utgifter. Det har aldrig varit enklare att skapa total kontroll och överblick över era konsulter, och samtidigt släppa ansvaret kring administrationen.

BLOG

Insikter och artiklar

Prenumerera på nyhetsbrev

Genom att klicka på ”Prenumerera” samtycker du till att få e-postmeddelanden från Prodata Consult angående nyheter som rör ProData Consults konsulttjänster. Privacy policy & cookies.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att avregistrera dig i e-postmeddelandena du får eller genom att kontakta oss på info@prodataconsult.com samt via webbplatsen.