IT behöver inte vara en bristvara

Fler och fler företag upplever svårigheter med att hitta rätt IT-kompetens. Bristen på specialister gör att IT nedprioriteras och blir en flaskhals för företag. Det kostar i time to market och det kostar i orderböckerna.

Kikar man däremot mot Polen, med sitt överflöd av skickliga IT-specialister, så inser man att detta inte behöver vara ett hinder. Många tror felaktigt att nearshoring är en omständlig process, som kräver mycket tid innan det ger resultat. Men så är det inte. Med en etablerad och erfaren leverantör kan nearshoring vara en smidig process, som inte behöver ta mer än 30 till 45 dagar till att skapa ett skickligt IT-team, som är redo att leverera.

Läs mer
Läs mer

managed_service_icon_2021_3

Kvalificerade och kompetenta

IT-konsulter

timeandmaterial_icon_2021_3

En högkvalitativ och skalbar

tjänst, skräddarsydd efter

ditt företags unika behov

NS_Experienced-provider_icon_2021_1

En branschkunnig leverantör med

lång erfarenhet av att

leverera nearshoring-tjänster

Nearshoring as a Service – det här får du

Med ProData Consults Nearshoring as a Service får du tillgång till en fullt skalbar utvecklingsavdelning i Polen och kan dra nytta av den stora mängd specialiserade och kompetenta IT-specialister som finns där.

Vi tar hand om allt det praktiska. Vi tillhandahåller kontor, infrastruktur, maskinvara och, naturligtvis, högkvalitativa IT-resurser - vi ombesörjer med andra ord hela uppstarten.

Från det att du bestämmer dig kan du ha ett fullt driftklart team på mindre än 45 dagar. Samtidigt kan du närsomhelst frånsäga dig alla förpliktelser med ett varsel på högst 30 dagar.

Vi erbjuder skalbarhet i den teamstorlek det finns behov av. Vi har allt från kunder med två konsulter till kunder med över hundra.

Vi erbjuder Nearshoring as a Service från våra kontor i Warszawa, Krakow och Lodz i Polen

We guarantee full compliance

3000-2020_3
3402-2-2020_3

Nearshoring är plug and play

STEP 1

Research – är nearshoring rätt för er?

Funderar du fortfarande på om nearshoring är rätt lösning för ditt företag? Lugn, vi hjälper dig med all nödvändig research som krävs för att ta rätt beslut, utan att du behöver spendera en krona. Följ med oss till Polen för att utforska anläggningen, intervjua konsulter, prata med kunder och få en känsla för den polska kunskapsnivån och arbetskulturen i största allmänhet.

STEP 2

Identifiera behov

Tillsammans identifierar vi era specifika behov. Lösningen och tjänsten utformas och skräddarsys därefter efter era önskemål.

Step 3

Sökning och matchning

Baserat på de identifierade önskemålen finner vi de IT-konsulter, som möter era behov.

STEP 4

Intervjuer och urval

Ni intervjuar och väljer därefter ut det konsultteam som matchar projektet bäst.

Step 5

Avtal

Konsultavtalet baseras på kundens nationella lagstiftning och kunden behöver därför inte följa polsk lagstiftning. Som kund har du 30 dagars uppsägningstid, under vilka dagar ni har rätt att avsäga er alla skyldigheter. ProData Consult är däremot bundna med långtidskontrakt.

STEP 6

Så fungerar det

Våra lösningar anpassas efter varje enskild kund. Vi tillhandahåller våra kunder med en fullständig logistisk lösning – med färdiga kontor, arbetsstationer och en komplett IT-infrastruktur.

Step 7

100 % säkerhet

För att följa internationella regler investerar vi kontinuerligt i olika säkerhetsinitiativ. Alla leveranser, hela IT-infrastrukturen och alla underliggande processer, följer strikta internationella standarder för IT-säkerhet och dataskydd.

STEP 8

Fortlöpande assistans och kvalitetssäkring

Vi erbjuder ett friktionsfritt samarbete där vi ser till att ni alltid får högklassig service.

Vi tar hand om allt

Våra nearshoring-avdelningar i polska Warsawa, Krakow och Lodz är specialiserade på att hjälpa europeiska företag med att skräddarsydda nearshoring-lösningar. Vi hanterar det praktiska kring detta. Det betyder att vi tillhandahåller kontor, infrastruktur, hårdvara och givetvis de vassaste IT-specialisterna. Med andra ord – vi tar hand om allt som rör er nearshoring-lösning.

Kundcases

Prenumerera på nyhetsbrev

Genom att klicka på ”Prenumerera” samtycker du till att få e-postmeddelanden från Prodata Consult angående nyheter som rör ProData Consults konsulttjänster. Privacy policy & cookies.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att avregistrera dig i e-postmeddelandena du får eller genom att kontakta oss på info@prodataconsult.com samt via webbplatsen.