Skräddarsydd managed services

Vi erbjuder komplett service och IT-konsultation, och är stolta över att kunna hjälpa våra kunder med deras IT-behov. Vi skräddarsyr våra tjänster efter behov, och vi har ett pragmatiskt och lösningsorienterat arbetssätt. Det verkliga värdet ligger i att lösa verkliga problem.

Problemlösning kräver noggrannhet. Vi lyssnar, förstår, och vid behov, utmanar och vägleder våra kunder att se lösningar från flera olika perspektiv. Vi tar fullt ansvar för de tjänster och lösningar vi tillhandahåller – från ledarskap, onboarding, drift och rapportering.

Oberoende av område eller komplexitet
Tack vare vårt fokus på problemlösning, tvingar vi inte på våra kunder några fördefinierade ramverk eller metoder. I stället väger vi noga vilket tillvägagångssätt som är bäst lämpat för den enskilde kunden, processen och organisationen.

Managed service model_done1
Managed service model_done

IT-tjänster med full flexibilitet

Vi erbjuder komplett service och IT-konsultation, och kan erbjuda våra kunder flexibiliteten att navigera mellan tjänster för att möta just deras behov. Det gör det möjligt för våra kunder att gå från ett klassiskt tid- och materialsamarbete till fullständig managed service med SLA och fasta priser – och tillbaka igen – utan förbehåll.

Boka en gratis rådgivning

Står du inför en utmaning som du behöver hjälp med? Vi ger gärna råd om hur vi hade löst problemet. Här kan du boka en gratis rådgivning med någon av våra experter.

Dialog och samarbete leder vägen

Vi fokuserar mycket på att se och förstå våra kunders verksamheter. Endast genom att verkligen förstå deras marknad, organisation och situation, kan vi ge dem rätt råd. Genom en tät dialog och diskussion hittar vi tillsammans en tjänst eller lösning som bäst passar den specifika utmaningen.

På så sätt har du total insyn i processen, och vet exakt vad du betalar oss att lösa och varför.

CORP_Dialog-och-samarbete-leder-vägen

Kundcases

Prenumerera på nyhetsbrev

Genom att klicka på ”Prenumerera” samtycker du till att få e-postmeddelanden från Prodata Consult angående nyheter som rör ProData Consults konsulttjänster. Privacy policy & cookies.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att avregistrera dig i e-postmeddelandena du får eller genom att kontakta oss på info@prodataconsult.com samt via webbplatsen.