Vi tar fram toppkandidater till ditt uppdrag

I mer än två och ett halvt decennium har vi specialiserat oss på att matcha våra kunders behov och önskemål med den optimala konsulten. Vår långa och breda erfarenhet, i kombination med vår strikta screening- och valideringsprocess, garanterar kompromisslös kvalitet. Ett löfte som vi stolt lever upp till tack vare våra kompetenta expertkonsulter.

Vi täcker IT-tjänster från A till Ö. Oavsett roll och kompetens – och oavsett vilken specifik erfarenhet och kunskap du letar efter – har vi en konsult som matchar just dina behov.

Är du i behov av expertkompetens inom IT? Ta del av en gratis och icke-bindande prisuppskattning för den specifika roll du söker efter här nedan.

Läs mer

Skalbar IT-kompetens

För moderna och IT-fokuserade företag har skalbarhet blivit en allt viktigare faktor. Med vårt stora nätverk av konsulter kan vi erbjuda våra kunder den flexibilitet som krävs för att skala upp eller minska på verksamheten när behovet uppstår. Det behöver man kunna för att navigera framgångsrikt i dagens komplexa och ständigt föränderliga IT-klimat.

Genom tusentals kvalitetssäkrade och erfarna konsulter i vårt nätverk kan vi leverera och tillgodose alla tänkbara behov: vi har kunder med en specialistkonsult, och vi har kunder med över hundra konsulter, som representerar allt från programutveckling till affärsledning.

scaling-bracket2021
CORP_Framgång-mäts-i-långsiktighet
Build-On-Trust2

Framgång mäts i långsiktighet

Vi är tacksamma över att företag som Pricerunner, Klarna, Dice, Hemnet och Spotify vänder sig till oss när de är i behov av förstärkning. Samtidigt vore vi inte mycket till hjälp om vi inte också kunde matcha toppbolagen med högkvalitativa konsulter. Det kan vi, för att vi ständigt värnar om våra relationer i takt med att vi expanderar vårt nätverk. Vi prioriterar långsiktiga partnerskap i allt vi gör både för att det skapar goda affärer. Men kanske allra mest eftersom relationsskapandet känns rätt i hjärtat.

Kundcases

Prenumerera på nyhetsbrev

Genom att klicka på ”Prenumerera” samtycker du till att få e-postmeddelanden från Prodata Consult angående nyheter som rör ProData Consults konsulttjänster. Privacy policy & cookies.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att avregistrera dig i e-postmeddelandena du får eller genom att kontakta oss på info@prodataconsult.com samt via webbplatsen.