Vi handplockar rätt specialist för dina behov

I mer än två och ett halvt decennium har vi specialiserat oss på att matcha våra kunders behov och önskemål med den optimala IT-konsulten. Vår långa och breda erfarenhet, i kombination med vår strikta screening- och valideringsprocess, garanterar kompromisslös kvalitet. Ett löfte som vi stolt lever upp till tack vare våra kompetenta expertkonsulter.

Vi täcker IT-tjänster från A till Ö. Oavsett roll och kompetens – och oavsett vilken specifik erfarenhet och kunskap du letar efter – har vi en konsult som matchar just dina behov.

Är du i behov av expertkompetens inom IT? Ta del av en gratis och icke-bindande prisuppskattning för den specifika roll du söker efter här nedan.

Läs mer

Skalbar IT-kompetens

För moderna och IT-fokuserade företag har skalbarhet blivit en allt viktigare faktor. Med vårt stora nätverk av IT-konsulter kan vi erbjuda våra kunder den flexibilitet som krävs för att skala upp eller minska på verksamheten när behovet uppstår. Det behöver man kunna för att navigera framgångsrikt i dagens komplexa och ständigt föränderliga IT-klimat.

Genom tusentals kvalitetssäkrade och erfarna IT-konsulter i vårt nätverk kan vi leverera och tillgodose alla tänkbara behov: vi har kunder med en specialistkonsult, och vi har kunder med över hundra konsulter, som representerar allt från programutveckling till affärsledning.

ToM_itspecialistsatscale.jpg
ToM_longlastingrelationships

Byggt på långvariga relationer

Att förstå kundens organisation, IT-landskap och teknik, är helt avgörande för att vi ska lyckas med vårt jobb. För att matcha kundens önskemål med rätt konsult, samt proaktivt bana väg för framtida konsultönskemål, krävs djup förståelse för kundens specifika marknad och situation samt för branschen i största allmänhet. Det är därför vi insisterar på att bygga starka och långsiktiga relationer – med kunder såväl som med konsulter.

Prenumerera på nyhetsbrev
Når du tilmelder dig ProData Consults nyhedsbrev, accepterer du samtidig vores Privacy policy & cookies

Kundcases