Snabba leveranser till högsta kvalitet

Kombinationen av snabbhet och kvalitet kan verka motsägelsefull, men det är den inte. Och det är precis vad våra kunder förväntar sig av oss – effektivt arbete, snabba leveranser och hög kvalitet. Behovet av specifika IT-kompetenser är inte sällan brådskande. Kritiska projekt, tajta deadlines och innovativa processer är ofta helt beroende av just specifik IT-kompetens – och det är utifrån den vetskapen som vi har utvecklat vår verksamhet.

Att kunna tillgodose våra kunder med snabb och kvalitetssäker IT-kompetens är den röda tråden i allt vi gör. Vi erbjuder med andra ord våra kunder trygghet i att bristen på IT-kompetens aldrig sätter käppar i hjulen för affärerna.

HWW_OptimizedQuality
HWW_TomorrowsITtalent

Vi engagerar oss i morgondagens IT-talanger

Dagens spetskompetens kommer vara ny kompetens imorgon, och våra kunders verksamheter utvecklas konstant. För att, på ett proaktivt sätt, kunna möta morgondagens behov av snabbfotad och kvalitetssäker IT-kompetens har vi stenkoll på de senaste trenderna och teknikerna i branschen. Och för att alltid kunna möta våra kunders omedelbara behov av expertkompetens inom IT har vi ett konsultnätverk som aldrig slutar växa, och alltid fortsätter att finslipas.

Expertkonsulter inom IT, när du behöver dem

Vi sätter stolthet i varje förfrågan

Med en objektiv, grundlig och systematisk process, som stöds av avancerade IT-system, kan vi bidra med snabb, exakt och opartisk matchning.

Group-6426

Förfinande av krav

I tät dialog med kunden beskriver och förfinar vi krav och önskemål för den specifika förfrågan.

Group-6392

Sökning

Baserat på de förfinade kraven dyker vi in i vårt breda nätverk av specialiserad IT-kompetenser, och väljer ut de vassaste konsulterna utifrån den specifika förfrågningen.

Group-6426

Validera och matcha

Strikta och metodiska valideringsprocesser hjälper till att säkerställa en perfekt match, där kundens behov möts av konsultens kompetens.

Group-6415

Konsulten presenteras

Konsultens CV skickas till kunden. Vi levererar alla CV:n i samma format, så att kunden får en smidig överblick över konsulternas erfarenheter och kompetenser.

Group-6416

Intervju

En personlig intervju mellan kund och konsult genomförs.

Group-6417

Avtal

Arvode, villkor och varaktighet avtalas och sätts samman i ett flexibelt avtal.

Byggt på starka relationer

Vårt arbete bygger på starka och varaktiga relationer med våra konsulter. Det betyder att vi känner dem bra, och har god insikt i deras kunskap och erfarenheter. På så sätt kan vi säkerställa högkvalitativa leveranser i form av perfekta matchningar – där kundens situation, behov och verksamhet stämmer överens med med konsultens kompetens och personlighet.

HWW_StrongRelationshipp

Prenumerera på nyhetsbrev
Når du tilmelder dig ProData Consults nyhedsbrev, accepterer du samtidig vores Privacy policy & cookies

Kundcases