Att jobba på ProData Consult

Hos oss på ProData Consult värdesätter vi mångfald och olikheter. Både när det kommer till kompetensbakgrund, personlighet och individuella ambitioner. I vår breda trupp hittar du lika många spetskompetenser som personligheter. Här finns specialister, generalister, nyexade och självlärda. Vi är nyfikna, hjälpsamma och delar gladeligen med oss av våra kunskaper och erfarenheter till våra kollegor.

Vi är stolta över våra värderingar som alla bygger på ärlighet, hjälpsamhet och solidaritet. Här upprätthåller vi en stark gemenskap med goda samarbeten, såväl på våra nationella som internationella avdelningar. Enbart tillsammans, som ett team, kan vi möta våra kunder och konsulter med den högklassiga service som vi alltid eftersträvar.

Som anställd hos ProData Consult kommer du att uppleva en sammansvetsad kultur, byggd på goda relationer och täta samarbeten. Att gå till jobbet ska vara roligt och berikande – om än utmanande. Därför jobbar vi dedikerat för att alltid säkerställa att det är både motiverande och engagerande att gå till jobbet. Vi försöker också skapa rätt förutsättningar för ett fysiskt och mentalt välbefinnande bland alla våra medarbetare.

Stocksy_txp817a5eafVJN200_Medium_2369145

Är du frilansande konsult och söker nya uppdrag?

Klicka på länken nedan för att se våra uppdrag.

Vacancies