Kompromisslöshet är en del av vår vardag

Vi är specialister på att matcha och para ihop skickliga tech och management-konsulter med våra kunders behov av specialistkompetenser. Och vi har spenderat årtionden på att förfina vårt erbjudande och möjligheten att göra just detta. Vi tillhandahåller våra kunder med expertkonsulter, både lokalt på plats, och genom vår nearshoring-hub i Polen.

Betrodda av branschen sedan 1994 

Idag arbetar vi med några av de största internationella företagen och varumärkena. Vi jobbar dedikerat och fokuserat för att ge våra kunder den bästa servicen, utan att någonsin komrpomissa med vårt syfte: att möta våra kunders behov av sylvass IT-kompetens genom att alltid leverera kompromisslös kvalitet.

Under 2020 omsatte Prodata Consult Group €202 miljoner.

ProData Consult ägs sedan 2021 huvudsakligen av aktieägaren Axcel, tillsammans med en grupp ledande befattningshavare och styrelseledamöten.

    

ProData Consult and emagine Group are officially one since December 2021.

Första steget till en skalbar IT-avdelning

Oavsett om det sker lokalt, eller via nearshoring, är vi stolta över att alltid kunna möta våra kunders omedelbara behov av IT-kompetens. Vi erbjuder företag den nödvändiga flexibilitet och skalbarhet som krävs för att alltid ha koll på IT-know-how, samtidigt som vi alltid har expertkonsulter redo att ge sig ut och navigera i ett snabbrörligt klimalt. Vårt nätverk av specialister växer hela tiden – och vi håller ständigt pulsen på branschtrender och tekniker. Därför kan vi, på ett proaktivt sätt, möta morgondagens efterfrågan av skickliga talanger.

scaling-bracket2021

Möt våra medarbetare

Prodata Consults administration och ledning består av en grupp på mer än 175 högkvalificerade medarbetare. Tillsammans ser vi till att våra kunder och konsulter är nöjda och tillfredställda. Då är vi också det.

CSR-policy

Vi på ProData Consult har en aktiv CSR-policy och är medlemmar i bland annat ”The UN Global Compact”.

Press

Hitta aktuellt pressmaterial och ta del av våra senaste pressmeddelanden och uttalanden.