Nordic Aviation Capital: Alla tjänster samma ställe

Nordic Aviation Capital är ett företag som växer otroligt fort, vilket ställer höga krav på företagets strategiska, taktiska och driftsmässiga utveckling.

Det har varit en enorm utmaning för IT-ansvariga att möta de strategiska målen och bevara en synergi och koppling mellan affärsstrategin och den tekniska supporten. På driftsnivå har detta inneburit utmaningar att hitta rätt IT-resurser och medarbetare som kan genomföra uppdragen snabbt nog, och samtidigt bibehålla den höga kvaliteten.

Med ProData Consult som leverantör av IT-konsulter, driftstjänster och med deras nearshoringcenter i Polen, har jag fått en komplett tjänsteleverantör som kan tillhandahålla alla tjänster jag behöver på ett och samma ställe. Att ha ProData som partner har varit mycket värdefullt, då de erbjuder nya möjligheter och tjänster som jag aldrig har tänkt på tidigare.

Jag har fått ledning och strategisk IT-konsultation, vilket har lyft IT-organisationen till en helt ny nivå och skapat en stark koppling mellan vår affärs- och IT-strategi, och på så sätt säkerställt en nödvändig drivkraft och optimering av företagets driftskostnader och flexibilitet.

ProData Consults högkvalitativa tjänster har dessutom gett mig möjligheten att skala upp. Implementeringen av nearshoring med polska konsulter från ProData Consult nearshoringcenter i Warszawa har även varit en mycket positiv upplevelse. Både tack vare konsulternas enorma kompetens, men även deras proaktiva approach och agilitet och inte minst, ett attraktivt pris.

Samarbetet har mött alla de krav vi hade innan vi började arbeta tillsammans - så vi är helt nöjda. Vi hade nästan svårt att hålla upp samma kvalitet på servicen som levererades, och det känns som om röda mattan rullas ut konstant för mig som kund.

Mads Krog Jensen
IT-chef

related posts